Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Google Chrome

http://www.google.com/chrome

Εαν έχετε ελεύθερο χρόνο και θέλετε να νευριάσετε στη διάρκειά του δοκιμάστε τον νέο browser της google !!!!! Αξίζει τον κόπο πραγματικά.
Το γερμανικό ομοσπονδιακό γραφείο για την ασφάλεια των πληροφοριών αναφέρει ότι ο νέος browser της Google, o Chrome, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από τους γερμανούς χρήστες του Internet κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο Internet. Το πρόβλημα, είναι ότι αν ο Chrome συνδυαστεί με τις υπηρεσίες Email και αναζήτησης της Google, μπορεί να δώσει πάρα πολλά δεδομένα σχετικά με τους χρήστες.
Η κυβέρνηση επίσης είπε ότι θα πρέπει να αποφευχθεί η χρήση του γιατί επίσης είναι σε beta. Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι οι Γερμανοί μισούν την Google γιατί όπως η Microsoft με τα Windows και η Apple με το iTunes, είναι μία μεγάλη αμερικάνικη εταιρία που είναι τόσο δημοφιλής ώστε να φτάνει στα όρια του μονοπωλίου. Έτσι, ο Chrome είναι της Google και θα πρέπει να αποφεύγεται, ο Internet Explorer είναι της Microsoft, ο Safari είναι της Apple και ο Firefox της Mozilla που χρησιμοποιεί λεφτά της Google. Τι έμεινε? Μα φυσικά ο Opera που κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Το κείμενο αντλήθηκε από το www.digitalnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: