Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

«Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»...μια νέα υπενθύμιση

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ψαρρά «Το μπεστ σέλερ του μίσους: "ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" στην ΕΛΛΑΔΑ, 1920- 2013».


Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος σας προσκαλεί σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ψαρρά "Το μπεστ σέλερ του μίσους ''ΤΑ ‘ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ'' στην ΕΛΛΑΔΑ, 1920- 2013" (εκδόσεις ΠΟΛΙΣ, Αθήνα 2013) που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 και ώρα 19.00.
 
Θα προλογίσουν:

- Βενιαμίν Αλμπάλας, Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

- Γιώργος Καλαντζής, Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων

- Σταύρος Ζουμπουλάκης, Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου Εθνικής Βιβλιοθήκης και ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Ψαρράς

- Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και Γεν. Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ.

* Το βιβλίο «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», αγαπημένο βιβλίο του Χίτλερ, ευαγγέλιο του αντισημιτισμού για παραπάνω από έναν αιώνα και ιδανικό μοντέλο κάθε σύγχρονης θεωρίας συνωμοσίας, όχι μόνο σημαδεύει την άνθηση και τις καμπές του αντισημιτικού ρεύματος στην Ελλάδα, αλλά λειτουργεί σήμερα ως σημείο σύγκλισης διαφορετικών ιδεολογικών ρευμάτων και χρησιμοποιείται ως κώδικας επικοινωνίας μεταξύ τάσεων της σύγχρονης Ακροδεξιάς, ομάδων του αντιιμπεριαλιστικού εθνικισμού της πατριωτικής Αριστεράς και πιστών των συνωμοτικών θεωριών που διαχέονται από το διαδίκτυο και την τηλεόραση.


Η φωτογραφία αντλήθηκε από το http://aristeroblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: