Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Άκυρη τελικά η άφιξη των εξωγήινων


του Μανώλη Δημελλά, αγαπημένου φίλου...

''Δυο εβδομάδες, μόνο, θα μας χώριζαν από την καταστροφή του παρόντος κόσμου μας, ενός πλανήτη που έφαγε πια, σχεδόν όλα τα ψωμιά του.
Είναι όλα γραμμένα, σύμφωνα με το Ημερολόγιο Μακράς Μέτρησης (Long Count Calendar) των Μάγια, η 21η (για άλλους 23) Δεκεμβρίου θα σηματοδοτούσε το τέλος ενός b’ ak’ tun, που είναι ένας κύκλος 144,000 ημερών. Το τέλος ήταν κοντά.
Μια άλλη άποψη ήθελε την άφιξη αστρόπλοιων, των συνασπισμένων διαγαλαξιακών εξωγήινων όντων, στο κλείσιμο ετούτης της χρονιάς.
Όλα αυτά σε μας τους μικρούς, φτωχούς και ταλαιπωρημένους πολίτες του κόσμου φαίνεται να τα αποκρύπτουν, άλλωστε τι να καταλάβουμε μέσα στην δίνη του χρόνου μας.

Μα όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν πως οι ξαφνικές ζαλάδες μας, οι απώλειες μνήμης, τα κενά για το παρελθόν, μα κυρίως η αδιαφορία για την εξέλιξή μας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά από το ουράνιο ψέκασμα που φαίνεται να μας κάνουν μέσα από συχνές, επαναλαμβανόμενες μυστικές πτήσεις.
Μα τελευταία οι περίφημοι αεροψεκασμοί φαίνεται πως γίνονται για να μας κρατούν περισσότερο ξύπνιους, αφού είμαστε φτιαγμένοι μόνο για όνειρα.
Όμως, το μεγαλεπήβολο σχέδιο των σοφών του κόσμου, είναι η αποτροπή της επέμβασης των εξωγήινων δυνάμεων.
Στην αρχή, φαινόταν πως αν μας άφηναν, θα καταστρέφαμε εντελώς τον πλανήτη, έτσι θα το μετατρέπαμε σε έναν άγονο και στείρο, στέρφο τόπο, τόσο που κανείς από το υπερπέραν δεν θα έμπαινε στον κόπο να ενδιαφερθεί για εμάς.
Όμως, το σχέδιο αυτοκαταστροφής καθυστερεί δραματικά, όλο και περισσότεροι ανόητοι δεν αντιλαμβάνονται πως θα κάναμε τον πλανήτη σκουπίδι για να αποφύγουμε τα χειρότερα, έτσι δεν αφήνουν να προστατέψουμε τα κεκτημένα μας.
Οι αποφάσεις στα μεγάλα οβάλ ή εξάγωνα γραφεία, ήταν καταιγιστικές, από την πύλη εισόδου των εξωγήινων, το Αιγαίο μας, θα αναπτυχθούν οι εσωτερικές δυνάμεις, εκείνες οι αντιστάσεις, που θα λειτουργήσουν σαν τα υπερ-όπλα του πλανήτη.
Τα μυστικά αυτά, δεν είναι άλλα από τα μοντέλα ανθρώπων που εκπροσωπούν το είδος μας: Περίεργους, άσημους homo sapiens, ιδιότροπους θρησκευτικούς και πολιτιστικούς αντιπροσώπους και τέλος τους μοιραίους πολιτευτές μας.
Έτσι είναι, στην αρχαιότητα δώσαμε, για την ακρίβεια, ανάψαμε τα φώτα του κόσμου, τώρα δεν είναι ο Μπάτμαν, ούτε ο Αμερικάνος Σούπερμαν, που θα αποτρέψουν την έλευση των ξενιστών. Εμείς, οι Νότιοι, οι Μεσόγειοι, θα σηκώσουμε το βαρύ φορτίο. Η συνταγή είναι απλή, μα αποδεικνύεται μέρα με την μέρα, η πιο αποτελεσματική.
Η προβολή δείγματος ανθρώπων, καταστάσεων, πραγμάτων που να φανερώνει την χαμηλή πνευματική κατάσταση του ανθρώπινου είδους, εκείνη τη συγγένεια μας με τον αυστραλοπίθηκο, αλλά και τα όμοια χρωμοσώματά μας με τα γουρούνια, είναι ικανή να αποτρέψει την κάθοδο των περίεργων εξωγήινων όντων που μας έχουν από χρόνια στοχοποιήσει.

Μερικά παραδείγματα:
Ένας ανύπαρκτος τραγουδιστής που μέσα από κοινωνικά δίκτυα αποκτά 10.000.000 θεατές, ένας μητροπολίτης που αγριεύουν και τα μουστάκια του σε κάθε αισχρή σκέψη του, περί φαλλών και αιδοίων, λαοπρόβλητοι πολιτικοί που δεν μπορούν να μοιράσουν σε δυο γαϊδούρια άχυρα, ενώ επιμένουν να οδηγούν τον τόπο και ένα ψεύτικο πουλάκι που παρασύρει σε παραλήρημα εκατομμύρια κόσμο με την φωνούλα του.

Όλα αυτά, έφτασαν στα περίεργα γυαλιστερά αυτιά των εξωγήινων,  που λέξη δεν θέλουν να ακούσουν για τον πλανήτη γη.
Ασφαλείς πληροφορίες, θέλουν το σκάφος τους να απομακρύνεται με ασύλληπτη ταχύτητα, έξω, μακριά από τον δικό μας ηλιακό σύστημα. Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία όλων εκείνων που έδωσαν όλη τη δυναμική υποκριτική τους, στην πιο κρίσιμη μάχη των μαχών του κόσμου μας.
Οποιαδήποτε άλλη εξήγηση για το καθημερινό μας, θα μπορούσε να ήταν βλάσφημη, διαφορετικά όλα αυτά τα ανόητα καρτούν, που μπαινοβγαίνουν στις ζωές μας, δεν θα είχαν ούτε ένα μικρό ρολάκο σε ένα κακογραμμένο κόμιξ.''

Πηγή : http://www.aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: